Voor- en najaarskampen

De clubkampen in voor- of najaar worden op wisselende plaatsen in Nederland gehouden. Deze kampen bieden een prettige gelegenheid om elkaar te ontmoeten, belevenissen van reizen  te delen en nieuwe reizen te bespreken.

Voor een kennismaking met de Christelijke Caravan Club en deelname aan een kamp bestaat de mogelijkheid als gastlid  zonder enige verplichting u aan te melden bij de secretaris L.M. v.d. Berge, tel: 0343 – 442 933 of per email: info@chrcaravanclub.nl

Naast deze kampen zijn er ieder jaar ook vaste kampen in Nederland.  Klik reisprogramma 2019 aan voor het reisaanbod 2019.

Voorjaarskamp 2019

Voorjaarskamp op De Voorst in Kraggenburg. Van 26 april tot 4 mei 2019.

Het voorjaarskamp zal plaatsvinden in de gemeente Noordoostpolder aan de rand van het “oude land”.  Nog niet eerder hadden we een voor- of najaarskamp in deze omgeving.

De Noordoostpolder? Een vlakte en niets te doen, hoor ik hier en daar klinken. Niets is minder waar. Dichtbij Vollenhove waar we een prachtige fietstocht gaan maken, Blokzijl, Giethoorn, Urk , Schokland werelderfgoed, is op fietsafstand te bereiken.

We hebben verschillende leuke uitjes bedacht. Zoveel, dat we enkele hiervan voor uw eigen vrije dagen overlaten.

Ook hebben we dit jaar Koningsdag op het programma, een leuk oranjefeest gaat het worden. Wat we gaan doen is nog een verrassing maar gezellig zal het zeker zijn.

Wij als commissie hopen u te zien op De Voorst in Kraggenburg.

Najaarskamp 2018

We stonden op camping “De Schatberg” te Sevenum in Limburg  Wij hadden een mooi programma, een mooie fietstocht met alles erop en eraan. Een stadswandeling in Venlo. We bezochten een vliegtuigmuseum,  en brachten een bezoek aan Lottum, wereldwijd bekend om de rozen. We keken in museum “De Kantfabriek”, waar dan een schitterende expositie is over Sint-Petersburg. Ook gingen we gezellig met elkaar bowlen,

Programmaboekje Najaarskamp 2018

Foto’s van het Najaarskamp 2018 

Door met de linker muisknop op de eerste foto te klikken kunt u de foto’s als diaserie bekijken, echter zonder tekst.

Voorjaarskamp 2018

We verbleven op een prachtige camping met alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf op ruime kampeerplaatsen met mooi en schoon sanitair, zwembad en restaurant.

Noord Brabant is een mooie provincie met veel natuur. De Chaamse bossen worden afgewisseld met heide, vennetjes en sloten. Er zijn veel vogelsoorten en uitgestrekte natuurgebieden. De Brabanders hebben een gezellig ‘eigen’ taaltje. Er was een mooi programma met fietstochten en excursies en ’s avonds kwam Reinier van den Berg ons meer over het weer vertellen en konden we genieten van een gospelkoor.

Programmaboekje Voorjaarskamp Chaam

Foto’s van het Voorjaarskamp

Najaarskamp 2017

Dit najaarskamp werd gehouden in september 2017 op Vakantiepark Witterzomer in Assen, in het land van Ellert en Brammert, Berend Botje en Bartje, die niet wilde bidden voor bruune boonen. Verder vind je in Drenthe o.a. hunebedden, kamp Westerbork en Wildlands in Emmen. We hadden een prachtig programma samengesteld met excursies, een fietstocht en avondprogramma’s onder het motto “Drenthe doet wat met je”. Velen hebben genoten van het prachtige Drenthe.

Programmaboekje Najaarskamp Assen

Foto’s Najaarskamp 2017 Assen

 

Voorjaarskamp 2017

We waren op de RCN Camping De Jagerstee in Epe. De camping ligt prachtig in de bossen. Je kon er dus heerlijk fietsen en wandelen. Er waren georganiseerde fietstochten en een ezelwandeltocht met picknick en een wildspeurtocht. Voor cultuur gingen we naar Hattem en naar het Veluws Museum Hagedoorns Plaatse. Er kwam een koor voor ons zingen en dominee-dichter A.F. Troost hield een causerie.

Programmaboekje Voorjaarskamp 2017 in Epe

Foto’s Voorjaarskamp 2017 in Epe

 

Najaarskamp 2016

Op Camping De Oude Molen in Groesbeek stonden we heel gezellig bij elkaar en dicht bij de grote tent op een mooi veld. En het prachtige weer werkte ook mee om er een fantastisch kamp van te maken.En wat te zeggen van de prachtige ligging in het heuvellandschap van de  Achterhoek en de WIJNSTREEK van Nederland.  Deze mooie camping bevindt zich in een fantastische omgeving, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er werden allerlei activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kon doen.

Programmaboekje Najaarskamp Groesbeek

Foto’s Najaarskamp 2016 in Groesbeek