Reizen

Onze reizen worden georganiseerd door leden die als coördinator optreden. Voor het begin van elke reis organiseren zij een kennismakingsdag. U kunt dan met hen en met de medereizigers kennis maken en de coördinatoren lichten hun reisplannen gedetailleerd toe. Lijkt u het wat zelf eens een reis te organiseren, vraag dan informatie.

Aanmelden en deelname is voorbehouden aan leden. Onderschrijft u onze grondslag en wilt u lid worden, neem dan contact op met de secretaris, dhr. Leen v.d. Berge, tel. 0343 – 44 29 33 of  per e-mail: info@chrcaravanclub.nl.
U kunt ook een aanmeldformulier downloaden via het menu ‘CONTACT’ of ‘AANMELDEN’.

Reisprogramma 2024

Om een indruk te krijgen: lees hier de  CCC-Reisspecial-2024 .

De leden van de CCC hebben deze CCC-Reisspecial ook per post ontvangen met daarin de bijbehorende reissommen.

Uw belangstelling voor een reis geeft u normaal gesproken op met het aanmeldingsformulier achterop de special of met het digitale aanmeld-formulier. (de verzendinstructies staan op het formulier)

Als u bent ingedeeld bij een reis krijgt u bericht.  U wordt daarna door de  coördinator van de betreffende reis uitgenodigd voor de kennismakingsdag.  Eén van de vragen zal dan zijn naar uw detail-gegevens die u verstrekt door middel van het ingevulde deelnemersformulier 2024 (de verzendinstructies staan onderaan op het formulier).

 
#cred.pagelines { display: none; }