Clubkampen in voor- en najaar

De clubkampen in het voor- en najaar worden op wisselende plaatsen in Nederland gehouden. Deze kampen bieden een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten, belevenissen van reizen te delen en nieuwe reizen te bespreken.

Een unieke mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de CCC biedt deelname als gastlid aan een clubkamp. U kan zich daarvoor aanmelden bij de secretaris dhr. Leen v.d. Berge, tel.: 0343 – 44 29 33 of per email: info@chrcaravanclub.nl.

Tijdens ieder kamp zijn er leuke en interessante excursies, fietstochten en enkele avondprogramma’s waar bijvoorbeeld een koor of een spreker voor worden uitgenodigd. Overdag kunnen we tijdens het ‘inloopuurtje’ elkaar bijpraten onder het genot van een zelf meegebracht drankje.
Zondagsmorgens is er een samenkomst onder leiding van een voorganger en ’s avonds een zangdienst.

Voor het lezen van een reactie op een avondprogramma klik hier

Naast deze clubkampen zijn er ieder jaar ook vaste kampen in Nederland of omgeving, maar als gevolg van de corona-crisis zijn die voor 2020 vervallen.

Najaarskamp 2020

Als gevolg van de Corona-crisis kan ook het najaarskamp dit jaar niet doorgaan.

Voorjaarskamp 2020

Als gevolg van de Corona-crisis kan het voorjaarskamp dit jaar niet doorgaan.

Najaarskamp 2019

Het najaarskamp 2019 werd gehouden op Vakantiepark De Fruithof te Klijndijk (Dr.) en was van vrijdag 6 tot zaterdag 14 september 2019.   De commissie had een leuk programma gemaakt op en vanaf de “leukste camping van Drenthe”. Een 5* camping zelfs! Door prachtige excursies en fietstochten werd een goed beeld van de mooie omgeving gegeven.

Programmaboekje Najaarskamp 2019 

Foto’s van het Najaarskamp 2019

Voorjaarskamp 2019

Het voorjaarskamp 2019 is gehouden op Recreatiepark De Voorst in Kraggenburg. Het was van 26 april tot 4 mei 2019. Dit is in de gemeente Noordoostpolder aan de rand van het “oude land”.  Nog niet eerder hadden we een voor- of najaarskamp in deze omgeving.

Het is dichtbij Vollenhove waar we een prachtige fietstocht gingen maken, Blokzijl, Giethoorn, Urk , Schokland werelderfgoed, is op fietsafstand te bereiken. Ook hadden we dit jaar Koningsdag op het programma, een leuk Oranjefeest is het geworden. Klik op onderstaande link om de foto’s van het kamp te bekijken.

Programmaboekje Voorjaarskamp 2019

Foto’s van het voorjaarskamp 2019

Najaarskamp 2018

We stonden op camping “De Schatberg” te Sevenum in Limburg  Wij hadden een mooi programma, een mooie fietstocht met alles erop en eraan. Een stadswandeling in Venlo. We bezochten een vliegtuigmuseum,  en brachten een bezoek aan Lottum, wereldwijd bekend om de rozen. We keken in museum “De Kantfabriek”, waar dan een schitterende expositie is over Sint-Petersburg. Ook gingen we gezellig met elkaar bowlen,

Programmaboekje Najaarskamp 2018

Foto’s van het Najaarskamp 2018 

Door met de linker muisknop op de eerste foto te klikken kunt u de foto’s als diaserie bekijken, echter zonder tekst.

Voorjaarskamp 2018

We verbleven op een prachtige camping met alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf op ruime kampeerplaatsen met mooi en schoon sanitair, zwembad en restaurant.

Noord Brabant is een mooie provincie met veel natuur. De Chaamse bossen worden afgewisseld met heide, vennetjes en sloten. Er zijn veel vogelsoorten en uitgestrekte natuurgebieden. De Brabanders hebben een gezellig ‘eigen’ taaltje. Er was een mooi programma met fietstochten en excursies en ’s avonds kwam Reinier van den Berg ons meer over het weer vertellen en konden we genieten van een gospelkoor.

Foto’s van het Voorjaarskamp

 

 
#cred.pagelines { display: none; }